Life style

2402: DEMCHUK презентував англомовну відеороботу про жахи війни!

Фіналіст Нацвідбору на Євробачення DEMCHUK, що має мільйонну аудиторію зі всього світу, зворушив новим кліпом ‚2402‘ до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.

З початку війни артист активно долучається до благодійних концертів в допомогу українцям та демонструє своїй багатомільйонній іноземній аудиторії в Instagram і TikTok жахи війни, розгорнутої російською армією в Україні. Сьогодні DEMCHUK презентує другий англомовний трек, аби розповісти своїм слухачам зі всього світу про жахливий рік і надскладний період для українців, відлік якого почався 24 лютого 2022 року.

«Пісня ‚2402‘ дуже важлива для мене, вона підсумкова… у всьому. Це вже не історія про те, як полонити серце дівчини, це реальність кожного з нас: українців, які рівно рік тому прокинулись іншими людьми. Хочу, щоб цей трек торкнувся мільйони сердець зі всього світу, аби всі відчули наш біль і прониклись ним» – розповідає DEMCHUK.

Новий кліп DEMCHUK – ‚2402‘ про всіх нас, хто героїчно тримає стрій. У відеороботі використані реальні кадри українців з війни від початку повномасштабного вторгнення і до сьогодні.

«Я берегтиму твої сни, а ЗСУ збереже нашу країну!»: трек ‘2402’ сповнений відчаю та водночас неосяжної любові, яка спроможна витримати найважчі труднощі. Ще до офіційної прем’єри відео з виконанням треку набрало більше 400 000 переглядів в Instagram, зворушивши слухачів зі всього світу до сліз.

Дивись щемливий кліп DEMCHUK – ,24.02’ вже зараз на YouTube