Health|beauty

Один засіб – три рішення: як український бренд UNICO запустив тренд на мультитаскери

Що таке мультитаскінгова косметика і як вона змінює підхід до макіяжу?

Минулого року бренд UNICO першим з’явився на українському ринку з унікальним продуктом – мультитаскер. Це засіб 3 в 1: помада, рум’яна і тіні для повік. Засновниці бренду Наталя Томчишин та Наталя Лапчак взяли на себе місію оптимізувати косметички і створили мультитаскер, який замінює одразу три б’юті-засоби.

“В основу бренду UNICO закладені мультифункціональність та інноваційні рішення. Ми зменшуємо вміст косметички мінімум на 30%, адже кожен засіб заміняє одразу декілька продуктів. Ще минулого літа мультитаскер був абсолютно новим та революційним засобом. А вже сьогодні тенденція набула популярності. Мультифункціональна косметика стала трендом і затребуваним продуктом. Ми хочемо, щоб дівчата витрачали менше часу на підбір косметики, а натомість користувалися мультитаскерами”, – зазначає команда.

Серед асортименту UNICO – блиски для губ, хайлайтери, рум’яна, б’юті-гаджети. Але флагманським продуктом залишається мультитаскер. Це інноваційний продукт з натуральними компонентами, який можна використовувати для створення повноцінного мейкапу, адже він виконує одразу декілька функцій.

Перша – помада або тінт для губ. При використанні можна самостійно коригувати інтенсивність кольору, яка залежить від нашарування. Регулювати від приглушеного ніжного до більш вираженого яскравого. Окрім цього, мультитаскер містить живильні компоненти, завдяки яким можна додатково не використовувати бальзам для губ.
Друга – рум’яна для щік. Відтінки мультитаскера створюють свіжий та легкий рум’янець. Також залежно від кольору можна використовувати засіб як бронзер для підкреслення рис обличчя. До речі, засіб є некомедогенним, тож підходить навіть для чутливої шкіри.

Третя – тіні для повік. Мультитаскер можна використовувати і для макіяжу очей, оскільки він має кремову текстуру та безпечний склад з натуральними компонентами. До речі, засіб підходить як для мономакіяжу очей, так і для малювання акцентних кольорових стрілок.

Мультитаскери UNICO представлені в шести відтінках. Замовити засоби, а також іншу косметику можна на сайті бренду або в Instagram